meistä

onnea

HK InFortune Electronics Co., Ltd on riippumaton elektronisten komponenttien jakelija, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme elektronisia komponentteja ja tukipalveluita. perustettiin vuonna 2000, ja meillä on logistiikkavarastot Hongkongissa ja Shenzhenissä, Kiinassa.

onnea

HK InFortune Electronics Co., Ltd on saanut kansainvälisen iso9001:2015 laatustandardin sertifikaatin, noudatamme periaatetta "laatu ensin, asiakas ensin" ja ammattitaitoista teknistä tukea, ja on suuri kunnia, että olemme läheinen kumppani monille tunnetuille elektroniikkavalmistajille ja listatuille ryhmille. .

meillä on laadukas eliittitiimi, ja liiketoimintamme kattaa yli 20 maata kaikilla maailman alueilla. palvelemme maailmanlaajuisia elektroniikkavalmistajia ja -jakelijoita, ja olemme keskittyneet oem-, ems- ja cem-palveluihin. HK InFortune Electronics Co., Ltd parantaa jatkuvasti voittaakseen asiakkaiden luottamuksen, kiinnitämme erityistä huomiota vaatimuksiisi. tuotteitamme sovelletaan teollisuusautomaatioon, autoelektroniikkaan, lääketieteeseen ja viestintään, tietotekniikkaan, uuteen energiaan ja muilla aloilla. odotamme innolla, että pääsemme parhaaksi kumppaniksi komponenttien jakelussa!

Yläosa