WhatsApp Icon

käyttöehdot

avustukset ja määräykset

liikennemuoto

HK InFortune Electronics Co., Ltd tarjoaa erilaisia ​​kuljetusmuotoja: voimme auttaa sinua lähettämään paketteja liittovaltion kuriirin, dhl:n, ups:n, tnt:n, ems:n tai millä tahansa muulla haluamallasi tavalla. kaikki. voit valita logistiikkapalvelusi. jos on erityinen toimitusyhteisyritys, yritys. samalla toimitustapa, joka vastaanottaa asiakkaan pyynnön.
 

toimituskulut:

  • toimituskulut riippuvat paketin koosta, painosta ja määränpäästä. meillä on pitkäaikainen liikesuhde liittovaltion kuriirin ja dhl:n kanssa. teemme parhaamme tarjotaksemme sinulle halvimman kuriirihinnan. pakkausturvallisuutesi vuoksi vakuutamme suurille paketeille.
  • Hyväksytyt yli 10 000 dollarin tilaukset toimitetaan ilmaiseksi maailmanlaajuisesti dhl/fedexin kautta. jos kokonaissumma on alle 10 miljoonaa dollaria, dhl/faksi maksaa 60–10 100 dollaria painosta/koosta riippuen. nostaa hintaa.
  • rahdinkuljettajat tarjoavat yleensä online-tilejä rahtisi hallintaan, jopa edistyneemmillä ominaisuuksilla.
  • noudatamme kaikkia vientipolitiikkaa ja -sääntöjä. joihinkin tuotteisiin voi kohdistua itar-rajoituksia, ja vientirajoitukset voivat johtaa aikaisempaan toimituspäivään.

toimitusaika ja kohde

Toimitamme tavarat 1-2 päivän kuluessa siitä, kun kaikki tavarat saapuvat varastollemme.

  • työpäivämme ovat maanantaista perjantaihin, ei sisällä lauantaita, sunnuntaita ja pyhäpäiviä.
  • toimitusajat riippuvat toimitustavasta ja määräpaikasta. tullit, verot ja muut maksut ovat vastaanottajan vastuulla. koska hintamme sisältää vain paketin toimituskulut, ota yhteyttä tullitoimistoosi arvioidaksesi mahdolliset kustannukset.
 

tämä on toimitusaika varastoltamme määränpäähäsi. ole hyvä ja viittaa puoleesi.

  Aasia Pohjois-Amerikka Euroopassa Lähi-itä Etelä-Amerikka afrikka
dhl 2-4 päivää 3-4 päivää 3-5 päivää 3-6 päivää 3-5 päivää 4-6 päivää
fedex ip 2-4 päivää 3-4 päivää 4-5 päivää 3-6 päivää 4-6 päivää 4-6 päivää
 

toimitus- ja toimitusajat lasketaan arkipäivinä maanantaista perjantaihin. suuria pyhiä, kuten joulua varten, varaa ylimääräinen toimitusaika. näissä erityistapauksissa muistutetaan mahdollisista viivästyksistä. maat, joita ei voida lähettää politiikan vuoksi: Afganistan, Keski-Afrikan tasavalta, Norsunluurannikko, Kongon demokraattinen tasavalta, Korean demokraattinen kansantasavalta, Eritrean liittovaltio, Libanonin tasavalta, Liberia, Somalian demokraattinen tasavalta, Sudanin tasavalta.

Yläosa